tirsdag 15. januar 2013

Nytt år! 
 Legg godvilja til her og tenk at denne genseren skal være på en type Chihuahua-størrelse hund og ikke en halvfeit bamsesau fra Lambi. Den er strikket i alpakka (som det meste annet jeg strikker) og blir egentlig veldig fin. Noen levende liten sånn hund blir det nok ikke på meg med det første, men jeg tror kanskje jeg skal finne meg en annen modell til neste gang...

Dette teppet har jeg brukt fire måneder på å få ferdig, så det kommer ikke til å skje at jeg tar på meg et sånt oppdrag til med det første. Med mindre du har enormt gode overtalelseskunnskaper og et tykk lommebok som lengter etter å få slanket seg litt. Men fint ble det:)

Nye.nuligheter. Det har skjedd meget lite på bloggen her i det siste, men ikke hjemme. Selv om jeg hadde en operasjon rett før jul og har hatt influensa ++ i hus siden nyttår, så har jeg klart å få ferdig noen ting. Blant annet som bildene viser over. Jeg har i tillegg fått ferdig en lilla marius-kofte til herre (med gliselås, hvem skulle trodd?), en fanadress, et mariussett til jentebaby/barn i lilla og et par-tre baggy Marius-luer til i omtrent samme variant som de i innlegget under. Den hundegenseren over her tenkte jeg bare å prøve meg på og det var ikke så vanskelig som jeg trodde. Da vet jeg at jeg kan det også!

Nå skal jeg gå tilbake til en Marius-genser til i liten størrelse og så skal jeg etterhvert lage noen småting som jeg samler opp og selger etterhvert. Med mindre jeg får inn flere store oppdrag den nærmeste tiden. Skal vel etterhvert begi meg ut på en Marius-genser i stor størrelse også.

Det er veldig hyggelig at folk stoler nok på meg til å gi meg oppdrag og betaler det det er verdt. Jeg har hatt et par som har kontaktet meg og forventet å få betale minimumpris og da forstår ikke folk hvor mye arbeid og tid det ligger bak et plagg. Man kan selvfølgelig strikke eller hekle eller lage kort i det billigste materialet for å få presset ned prisen litt, men da er også kvaliteten deretter. For noen år siden hadde jeg ikke brukt så mye penger som jeg gjør på garn, men nå så ville jeg ikke strikket i annet enn kvalitet. Kunder som skal bruke dette her skal gjerne kunne vaske plaggene sine noen ganger uten at de blir helt ødelagte. Se bort fra de som ikke KAN å vaske klær:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar