onsdag 1. august 2012

tunika i mariusmønster

Nyvasket og ikke helt tørr enda, men den ble da fin!

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 kommentarer:

 1. Å den ble kjempe fin. Du er så flink. Jeg misunner deg.Klem Siv :o)

  SvarSlett
 2. Den ble faktisk ganske fin ja:D Men jeg lurer på å bytte ut perlestrikket med vrangbord. Syns de perlestrikkantene blir litt rare. Kommer innom en dag i butikken jeg, kjenner veskebeholdningen trenger litt påfyll...

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg syns denne tunikaen er så fin. Hvor mye skal du ha for å lage en til mg? Så slipper jeg å lære det ;)Siv <3

  SvarSlett
 4. Jeg pleier å ta 1200 for en sånn en. Akkurat denne har jeg fortsatt, har ikke hatt tid til å være noe aktiv med salg. Det kommer inn bestillinger rett som det er. Grunnen til prisen er fordi garnet (alpakka) er dyrt og jeg tar dobbel garnpris for arbeid og slitasje. Den kan selvfølgelig strikkes i et billigere alternativ og da blir prisen endel billigere. Vil sikkert kunne klare å få den ned i en tusenlapp.

  SvarSlett
 5. Ok. Jeg skal tenke på det :) meld deg når jeg vet mere <3

  SvarSlett