søndag 6. mai 2012

Ingen bilder, bare babbel

Det har vært liten aktivitet her inne siste ukene, men jeg har hatt fullt opp med håndarbeid. Jeg har en dåpskjole jeg venter på sånn at jeg kan sende. Jeg har en eller to heklebrikker som ligger å slenger som jeg burde tatt bilder av. Jeg har et dukketeppe til vogn som nesten er ferdig, det kommer det bilder av. Og så har jeg noen dorullkort som jeg skulle ha tatt bilder av. Og så gleder jeg meg til å få ferdig et par heldresser. Pluss at det var noen andre som hadde noen bestillinger inne som jeg må ta etterhvert. Meeeen ingenting at det her har jeg giddet å ta bilde av, for min stakkars søte lille telefon er på service. Eller den ligger på postkontoret å venter på meg, så når jeg får igjen den blir det nok bilder igjen.

Joda, jeg kunne tatt bilder med kameraet. Dessuten så tror jeg at jeg må drive litt ulovlig strikking de neste dagene. Jeg har fortsatt ikke vært hos legen med hånda mi, utsetter i det lengste. Jadda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar