torsdag 12. april 2012

Dåpskjole + andre strikkerier

 Jeg fikk meg masse nytt garn av svigermor her en dag. Jeg raidet like så godt hele kjelleren hennes jeg. MYE fint og jeg er fortsatt i himmelen! Dette er bare halvparten...
 Dåpskjolen har vært ferdig en stund og dette er ikke det beste bildet av mange grunner. En av de fordi jeg ikke har fått på alle sløyfer og bånd ennå. Men den bliiiir så fin!<3
Egentlig burde jeg være flink å ikke strikke så mye, men jeg klarer ikke. Etter at jeg var ferdig med dåpskjolen gikk jeg tilbake til å strikke en heldress som var påbegynt. Nå er det snart tid for å strikke fra benene og opp. Blir godt å få komt seg videre på denne. 

Jeg har også startet på et dukkevognteppe til en liten jente, det er egentlig straks ferdig men jeg må innom butikk for å få tak i mer garn. Plutselig er det ferdig! Blir tatt sånn innimellom, greit med litt avveksling fra strikkingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar