fredag 2. mars 2012

En strikket babykjole + et heklet teppe til min egen lille

Babykjole jeg har strikket til mitt nye tantebarn, av et garn jeg kjøpte en gang men ikke har fått brukt. Skal kanskje på en heklet blomst eler to og et par knapper bak. 

Det er bling i garnet. Eller tynn-tynn sølvtråd. Fine farger også!

Heklet teppe jeg brukte et år på fordi jeg ble dritt lei. Til min egen lille Oliver. Godt og mykt og tungt og varmt<3

2 kommentarer:

 1. Elisabeth/Pusen5. mars 2012 kl. 08:13

  Åhh :-) Jeg elsker sånne babytepper :-). Nyyyydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker så meget! Veldig enkelt å gjøre, jeg har lært bort hvordan man skal gjøre det et par ganger ja:D De liker å kalle meg heklemester, men akkurat på sånne tepper så sliter jeg litt med å bli fornøyd med festing av tråd mellom to farger. Men teppet ble uansett veldig fint og godt da:D

   Slett